Till minne av Ayla

Maximalsegling.se

Seglar Maxi 95an Friendship II på ostkusten, drömmer om varmare breddgrader.Fotar med Nikon D7200, Nikon coolpix 500, mfl.

Fritz Vollmers vrak vid Grässkären innan den går till botten

Ayla kom från kenneln Brimalou´s i Norsholm.


Aylas kennelnamn var Brimalou´s Ticket To Ride

Ayla föddes 27 sept 2015

Pappa: Lythwood Triple Trouble,  Mamma: Brimalou´s Blue Amethyst


När Ayla kom till oss var saknaden efter Nelly fortfarande stor och det var svårt att inte jämföra hundarnas olika egenskaper.

Ayla var en riktig ögontjänare och man kunde ofta se i hennes blick att något bus eller rackartyg var under planering i hennes lilla huvud.

Ayla gick valpkurs och blev en duktig följeslagare och gillade att vara med på de blev snabbt leksaker, hon var orädd och nyfiken och gillade att spåra. Älg och rådjur var spännade att följa spåren.


En dag började Ayla dricka massor av vatten och slutade nästa helt att äta och efter någon vecka förstod vi att något var väldigt fel. Ayla tillstånd försämrades mycket under sista veckan och sista dagen hemma ville hon inte gå när vi gick ut och hon låg mest i famnen eller satt och tittade på mig.


Torsdagen den 26 sep läggas Ayla in på Strömsholms djursjukhus och under fredagen den 27 sep står det klart att hon inte kan bli frisk då hon drabbats av Lymfom cancer.


Ayla får somna in i famnen hos husse o matte för sista gången.


Denna lilla krävande och glädjespridande kompis lämnar oss i oändlig sorg och saknad allt för tidigt.Copyright