Till minne av Nelly

Maximalsegling.se

Seglar Maxi 95an Friendship II på ostkusten, drömmer om varmare breddgrader.Fotar med Nikon D7200, Nikon coolpix 500, mfl.

Fritz Vollmers vrak vid Grässkären innan den går till botten

Till minne av vår kära hund,

Nelly född hos kenneln Eastflash Enköping Fjärdhundra, Föräldrar Mor: Lundecocks Once Upone A Time, Far: Dippersmoore Dafydd

Nelly har somnat in en sista gång! Vår kära hund skulle snart fylla 14 år. Nelly drabbades av krampanfall under de senaste tre veckorna och fick det väldigt jobbigt, den fysiska hälsan försämrades mycket för henne och måndagen den 28 september somnade hon in i mattes famn hos veterinären.

Nelly Kom från kenneln Eastfalsh norr om Enköping, hon blev en kär följeslagare och var alltid med på alla våra upptåg och äventyr. Nelly har rest över haven med båt och med husbil runt om i Europa, hon har åkt cykel och kajak, hon älskade skogen och bus, trivdes att glöta i vattenbrynet och ballansera på klipporna vid havet, pinnar och kottar blev snabbt leksaker.

När Nelly kom till oss var hon väldigt liten och sökte trygghet och värme hos Matilda som snällt tog hand om henne.

Matte tog sedan Nelly till valpkurs och Nelly lärde sig snabbt att bli en väluppfostrad bushund som lydigt har sluppit koppel för det mesta.

Saknaden är mycket stor och det är tomt. Vill se och känna den där krävande pillemariska blicken från henne, som hon hade och använde ända till slutet.

Copyright